" En lille pose støj "

Anmeldelse af koncerten fra en koncertgæst i Helsingør-hallen 23. oktober 2020

Det er blevet den tid på året, køligere luft, meget blæsende, træerne mister deres blade og udenfor sænker mørket sig mere og mere over landet. I fjernsynet bliver der endnu engang sat ekstra udsendelse i gang. Pressemøde fra statsministeriet, Danmark skal indføre flere restriktioner, dog mildere end i det meste af Europa, men dog hårde ændringer. Tiden er trist og alle håber på at vaccinen der kan redde os, snart bliver tilgængelig.

“Det er en kold tid, som vi lever I” skrev vores tidligere nationalskjald Kim Larsen, hvor man næsten kunne tænke sig at han var fremsynet, og havde beskrevet vores samfund i dag. Fredag aften 23. oktober, ville Hr. Larsen være fyldt 75 år, og det ville vores lokale band Gasbox, hylde i en hyldestkoncert, hvor overskuddet blev doneret til Børnecancerfonden.

Jeg må sige WAOW for en koncert. Kim Larsen ville have lænet sig tilbage og nydt det, præcis som alle 360 koncertgængere gjorde det i Helsingør-hallen denne fredag aften. De herrer, Johnny Kolstrup, Jan Thomassen, René Davidsen og Kim - nåh nej - René Hejdmann fyrede så meget op i hallen, så man følte livet komme tilbage. Fra akustiske numre med følelser der strømmende ud, til rockballader med power, blev vil alle blæst bagover. Alle sangene blev mere eller mindre smukt, akkompagneret af et medlevende, syngende og siddende publikum. Selv Kim Larsen kunne ikke have arrangeret en bedre 75 års fødselsdag. Alle fik vi lov til at glemme COVID-19, trist vejr og stress, og bare leve en aften med de sange der igennem livet har givet os alle så gode stunder.

En stor tak til Gasbox, for et stort gennemført arrangement, og for at skabe glæde og håb i denne svære tid. Imponerende at bandet, der bestemt også er ramt økonomisk som resten af musikbranchen, alligevel har overskud til at rejse penge til Børnecancerfonden.

 

Vognmand

Morten Kristoffersen

Kristoff Transport