Overskuddet fra koncerten går til  BØRNECANCERFONDEN

DATO:

Onsdag den 23. oktober 2024


STED

Mørdrup Kirke

Vestermarken 2

3060 Espergærde


TIDSPUNKT

Koncerten starter kl. 19.30. Dørene åbner kl. 18.30. Kom gerne i god tid. Der spilles to sæt med en indlagt pause. 


BILLETTER KØBT I FORSALG

Medbring din faktura / kvittering på dine billetter som du har modtaget på mail og fremvis denne ved indgangen.  Du kan fremvise fakturaen fysisk eller elektronisk. Ordrenummeret skal være synligt. Hvis der er købt billetter til flere gæster på samme faktura, skal alle gæster gå ind sammen.


BILLETTER I INDGANGEN

Det er muligt at købe billetter i indgangen, hvis koncerten ikke er udsolgt.


SIDDEPLADSER

Koncerten er for et siddende publikum - der er u-nummererede pladser i stueplan og 1. sal. Vis hensyn til andre og overhold venligst evt. gældende restriktioner i forhold til Covid-19.


DRIKKEVARER

Det kan købes drikkevarer før koncerten og i pausen. Bestil gerne drikkevarer til pausen inden koncerten starter, så stå de klar til dig i barområdet.
Der kan betales med kontanter eller Mobile Pay. Bemærk venligst, at det ikke er tilladt at medbringe drikkevarer til sidepladserne. Drikkevarer skal nydes i foyeren og i barområdet. Det er IKKE tilladt at medbringe egne mad -og drikkevarer.

MERCHANDISE

Det kan købes Gasbox-merchandise før koncerten, i pausen og efter koncerten hvis der ikke er udsolgt. Merchandise-shoppen finder du ved siden af baren. Der kan betales med kontanter eller Mobile Pay.

 

AFFALDSSÆKKE

Der vil være affaldssække som skal benyttes til affald. 

FOTOGRAFERING

Der henstilles til, at der ikke fotograferes med blitz under koncerten, da det kan genere bandet og det øvrige publikum.


RYGNING

Rygning i kirken er IKKE tilladt - rygning er kun tilladt udenfor. Der henvises til udeområdet ved indgangen. Vis venligst hensyn til hinanden.


PARKERING

Der er gratis parkering ved Espergærde centret ved Vestermarken, lige ved siden af Mørdrup kirke.


GARDEROBE

Der vil være udemandet garderode på eget ansvar. Overtøj må medbringes til siddepladserne. 

 

ARRANGØR

LS Booking i samarbejde med Mørdrup Kirke.